Pages

Nuffnang

Thursday, March 31, 2011

VANILA SPONGE CAKE WITH BUTTERCREAM ICING

Selamat petang! Byk buat kek hari ni, tadi buat 2 biji utk K.Nor, hehe x de lah kek google je tu..tapi yg ni kek betul tau..buat utk mkn2 sekeluarga sbb baki buttercream semasa buat cupcakes hari tu masih ada lagi..kalau dibiarkan lama dlm p.ais nanti rosak, kan rugi..! so bakar sebiji vanila sponge cake 6'' sapu la dgn buttercream yg ada & dihiasi dgn cooking chocolate serta hirisan badam.

 
Teh O kurang manis dah siap..jom minum petang!

9 comments:

  1. bak la yg real .. ni yg alam maya jer.. hehe

    ReplyDelete
  2. perhhhh..meleleh air liur mengoknya..

    ReplyDelete
  3. nak real kena mai rumah la k.nor..kita suap2kan k.nor mkn..:)

    mas ..jgn lupa pakai napkin kang basah baju...;p

    ReplyDelete
  4. cantiknya kek tu... ada lg x? nak sepotong.. hehehhee

    ReplyDelete
  5. diana..ada lagi..mai la, klau nak rasa..:)

    ReplyDelete
  6. sedapnye..rajinnye wat kek..

    ReplyDelete
  7. sungguh teruja nengok kek ini...dan hiasannya superb!

    ReplyDelete
  8. alamakkk...cunnyerrr kek ni. mcm kek kt kedai. sofea mesti kreatif orangnya ni...

    ReplyDelete
  9. salam....hai kak...tertarik saya dengan kek akak nie..saya penah buat tp saya x penah mnjadi yg hiasan tu...boeh ajarkan saya x?

    ReplyDelete