Pages

Nuffnang

Monday, February 28, 2011

FANCY COOKIES

Ni pula fancy cookies yg birthday girl bawa utk ke tuisyen..ank akak ni sekolah rendah kat kg sendiri, sekolah ugama kat kg lain, tuisyen pula kat tempat lain..so ramai la kawan2nya dan terpaksa la akak buat sesuatu utk beri kpd kawan2 sempena birthday dia...nasib baik la birthday sambut sekali dlm setahun..kalau sambut 6 kali setahun mati berdiri le akak...penat2 pun akak suka..! Alhamdulillah, semua yg diplan berjalan lancar..






8 comments:

  1. bertuah anak kak pea dpt mak macam ni rajin...

    ReplyDelete
  2. betul tu...
    rajin tul akak..
    ishh ish..bila nak rajin cam ni..amik aura akak skeett

    ReplyDelete
  3. issshhh jgn puji lebih2..Yani & izah pn rajin gak...

    ReplyDelete
  4. waaaa~~~~~ chomeynyerr~~
    sy nih tangan keras. huhu.. teringin je nk hias cantik2..

    ReplyDelete
  5. comelnya.....beruntung anak akak tu dapat ibu yang rajin dan kreatif

    ReplyDelete
  6. cantiknya cookies nie. mesti sedap dimakan ni..

    ReplyDelete
  7. wah cantiknya syg nk mkn..kreatif lak tu..:)

    ReplyDelete